Ria van Dinteren riavandinteren@neurotalent.nl +31 6 20 94 50 44 • Evert Pruis evertpruis@neurotalent.nl +31 6 51 84 97 38

  • Home
  • Over
  • Over Evert Pruis

Over Evert Pruis, MSc

Evert Pruis, MScEvert Pruis is opleidingskundige en veranderkundige, gecertificeerd talentontwikkelaar en gecertificeerd in door het ROI Institute van Jack en Patti Phillips. Hij werkte als verandermanager en leeradviseur bij Atos en Shell.

In 2012 richtte hij met twee compagnons de netwerkorganisatie Forzes op en in 2014 startte het Forzes label ROI on Talent. Als ondernemer helpt hij organisaties bij de vormgeving van talentmanagement en -ontwikkeling. Dat doet hij door te adviseren over vernieuwende talentmanagement en opleidingsconcepten en die vervolgens te ontwerpen, te ontwikkelen en uit te voeren als trainer. Zijn aanpak garandeert Return on Investment en brengt bedrijfsresultaten én talent tot bloei.

Hij spreekt jaarlijks op wereldcongressen, zoals de ATD Global Conference in Amerika. Hij publiceert nationaal en internationaal over talentontwikkeling en talentmanagement en blogt tweewekelijks over deze thema’s. In 2017 verschijnt zijn eerste boek over het ontsteken en tot bloei brengen van talent.

Aankomende evenementen

19/22-05 | ATD 2019 International Conference & Exposition

Implementing Machine Learning & AI in Learning - Global Cases and Best Practices
Koko Nakahara (Japan); Amit Nagpal (India); Paul Signorelli (VS) en Evert Pruis (Forzes | NL)

Keep them aligned! Neurological insights for talent development
Ria van Dinteren (Breinwerk) en Evert Pruis (Forzes)

Wanneer
19 tot 22 mei 2019

Waar
Washington D.C., Verenigde Staten

Meer weten?
Bekijk de website

Tweets @EvertPruis